Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z pieczarkami i szpinakiem :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 2 plastry
pieczarki 20 dag
mrożony szpinak 25 dag
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z pieczarkami i szpinakiem :

Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na rumiano .W garnuszku rozgrzać masło wrzucić szpinak ( cały lub mielony ), smażyć chwilę tak by sok odparował. Doprawić kostkami czosnkowymi. Mortadelę podsmażyć na rumiano z obu stron . Podawać z ziemniaczkami puree , obkładając mortadelę pieczarkami .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra45 16.12.2010 11:42
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak