Sposób przygotowania

Filety podzielić na małe kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem i solą. Rozkłócić jajka z łyżką wody. Rybę panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na patelni rozgrzać dwie łyżki oleju i zeszklić cebulę pokrojoną w piórka. Ananasa osączyć i pokroić w kostkę. Dodać do cebuli. Fasolę osączyć z zalewy i również dodać do cebuli. Oprószyć solą i pieprzem i smażyć ok 10 minut mieszając. Dodać ketchup i wymieszać Chwilę jeszcze podsmażyć.
Na półmisku układać rybę na przemian ze sosem. Ostatnią warstwą musi być sos. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    ciekawa rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna potrawa!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zapowiada się smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !