Składniki:
mieso mieone wieprzowe lub wolowe | 50 dag |
cebule | 3 sztuki |
olej | 2 lyzki |
kwaśna śmietana | 1/2 szklanki |
sól | |
olej | 4 |
kasza gryczana | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
grzyby suszone | 3 sztuki |
kajzerka | 1 czerstwa |
mieso mieone wieprzowe lub wolowe | 50 dag |
cebule | 3 sztuki |
olej | 2 lyzki |
kwaśna śmietana | 1/2 szklanki |
sól | |
olej | 4 |
kasza gryczana | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
grzyby suszone | 3 sztuki |
kajzerka | 1 czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: