Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z majonezem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 40 dag
jabłko 1 szt
por 1 szt
musztarda 1 łyżka
majonez 100 ml
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z majonezem

Majonez wymieszać z musztardą. Kapustę oczyścić, poszatkować, zamieszać od razu z sosem. Dodać utarte jabłko i por pokrojony w makaronik. Przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.
Podawać do potraw mięsnych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 14.02.2014 07:39
pyszny dodatek do obiadku
romanrafal
romanrafal 15.06.2013 09:20
bardzo dobra
Iwona51
Iwona51 16.09.2011 08:28
smaczna
Mysiunia 06.09.2011 15:33
super:) robie podobnie
edyta44 14.08.2011 12:26
dobre
Margo1 21.12.2010 10:27
moja ulubiona
Monika193
Monika193 27.09.2010 13:04
bardzo lubię taką surówkę
Dorota71 25.09.2010 12:17
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak