Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno pokroić, orzechy posiekać, ser pokroić w drobne słupki. Wszystko wrzucić do miski wraz z pokrojonymi w cienkie cząstki jabłkami. Skropić octem winnym dodać rodzynkami i orzechy, całość polać oliwa i oprószyć solą i pieprzem.
Podawać do potraw rybnych.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja bym tylko wyrzuciła rodzynki, których nie lubię i z chęcią spróbowałabym takiej sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !