Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i odcinamy dosyć głęboko nóżki, które kroimy w kosteczkę. Przeciśnięty czosnek ucieramy z masłem, solą i pieprzem. Do powstałego masła czosnkowego dodajemy pokrojone nóżki pieczarek, mieszamy. Powstałym farszem napełniamy kapelusze pieczarek. Każdy kapelusz owijamy folią aluminiową w ten sposób, aby rogi folii były skierowane i skręcone ku górze.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    interesujący dodatek do karkówki z grila
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha, muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra, do tego mięsko i ziemniaczki z grilla :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !