Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki duszone w cebulce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2
cebula biała 1
olej 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
ser żółty 2 plastry
chleb 1 kromka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki duszone w cebulce

Parówki kroimy w grube plasterki, cebulkę w drobną kostkę, smażymy na oleju.
Jak zacznie się przypiekać przyciszamy gaz, dodajemy musztardę , mieszamy, dusimy przez chwilkę.

Na talerzu układamy plastry sera, na nie gorące danie, a dookoła pikle i chlebek. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 25.05.2012 20:59
super pomysł :)
jogobella231
jogobella231 08.02.2012 09:21
extra
Agiatis 04.12.2011 18:12
lubię takie dania:)
Agnik 17.11.2011 20:43
ciekawe
IlonaAlbertos 11.05.2011 14:29
Fajny pomysł na szybkie danie.
PaniMISIOWA 02.01.2011 08:40
fajne i szybko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak