Sposób przygotowania

Parówki kroimy w grube plasterki, cebulkę w drobną kostkę, smażymy na oleju.
Jak zacznie się przypiekać przyciszamy gaz, dodajemy musztardę , mieszamy, dusimy przez chwilkę.

Na talerzu układamy plastry sera, na nie gorące danie, a dookoła pikle i chlebek. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne i szybko
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na szybkie danie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    lubię takie dania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !