Sposób przygotowania

Ser feta pokroić w paski ok. 2cm, doprawić oregano i owinąć bekonem/szynką, smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron.

Należy uważać przy zdejmowaniu, ponieważ feta jest lekko rozpuszczona.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ostatnio bardzo polubiłam kuchnię grecką, tego jeszcze nie próbowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    no fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    w takiej postacie fety jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wypróbuję na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ja też muszę spróbować :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !