Sposób przygotowania

Białą kiełbasę obgotować w małej ilości wody( 15 minut od zagotowania ). Wyjąć z wody i obsmażyć na rumiano na maśle z oliwą . Zalać wodą z obgotowania kiełbasy . Brukselkę ugotować do miękkości ( 15-20 minut , zależnie od wielkości główek ).Odcedzić . Dodać do kiełbasy . Dusić ok. 10 minut. Doprawić sosem . Podawać z ziemniakami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zgadzam sięsmacznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Porsty, szybki obiadek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pomysłowe
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Sycący posiłek z moją ulubioną brukselką.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam :>
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam :>
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !