Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki, ugotować w osolonej wodzie na półmiękko. Bekon pokroić w grubą kostkę i wraz z cebulką i rozgniecionym czosnkiem przysmażyć na patelni. Dodać ziemniaki i wszystko razem zrumienić.
Cukinię umyć, przekroić wzdłuż, wydrążyć środki i nałożyć farsz z ziemniaków. Piec w nagrzanym piekarniku około 15 minut. Po wyciągnięciu z piekarnika posypać posiekanym szczypiorem z cebuli.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale mam ochotę na ta cukinie;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha i pieknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    u mnie teraz cukiniowo więc przepis na czasie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !