Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać tłuszcz i usmażyć na nim na rumiano pieczarki .Przełożyć do garnka a na tłuszczu obsmażyć pokrojoną w kawałki kiełbasę . Dodać do pieczarek. Na patelnię wlać kilka łyżek wody i zagotować .Wlać do garnka . Chwilę dusić pieczarki z kiełbasą .
Podawać z ziemniakami z wody posypane pokrojoną natka pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ładnie i kolorowo wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    wyglądają jak szyszki ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawe danie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !