Sposób przygotowania

Kawę wsypać do filiżanki i wstawić ją do wygrzanego piekarnika na 3 minuty ( zgaszonego ) , aby nabrała aromatu . Zagotować wodę z suszem jaśminowym . Zalać wrzątkiem kawę . Filiżankę przykryć . Zostawić na 3 minuty by się dobrze zaparzyła .Przecedzić do filiżanki . Słodzić miodem .

Postawiłam w tle miód - konkretnie Miód do grilla żeby go pokazać - nadaje się fantastycznie nie tylko do doprawiania mięs ale i do słodzenia- bo jest płynny, z dozownikiem .Smaczny . A że kawę słodzę miodem do grilla ? - no cóż u mnie różnie bywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !