Sposób przygotowania

Schab bez kości kroimy na porcje. Nastepnie należy ubić tłuczkiem ,najlepiej przez woreczek aby nie poplamic sobie kuchani; posypac szczypta kucharka z obu stron zanuzyc w jajku a nastepnie w bułce i dac na rozgrzany olej. Obracac co jakis czas . pozdawac z ziemniakami lub frytkami

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    każdy schabowy jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    schabowy najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to co najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Mój ulubiony! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !