Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obsmażane pieczarki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Obsmażane pieczarki

Pieczarki dokładnie umyc i odciąc im korzonki tuż przy kapeluszu. Posypac solą i pieprzem. Rozgrzac na patelni olej na pół z masłem (wtedy masło sie nie pali). Smażyc pieczarki z obu stron przykrywając patelnię pokrywką. Podawac jako dodatek do dań mięsnych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 22.05.2011 16:05
niesamowite
gosia561 07.05.2011 14:21
pyszne
Barbara55 02.05.2011 16:39
chętnie obsmażę
kielcok1 18.04.2011 16:47
uwielbiam grzybeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak