Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

wołowinę razem z karkówką mielę maszynką do mięsa oczka średnica 8 mm. Boczek mielę maszynką osobno oczka małe. Mięso po zmieleniu przekładam do miski dodaję otarty majeranek, zmielony pieprz, sól, czosnek przeciśnięty przez praskę.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    ale samkowitości mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Poison1988

    ajjj chciałoby się takiej kiełbaski - chciało :) pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gracer

    wygląda rewelacyjnie aż bym zjadł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika58

    to jest dopiero smaczna kiełbasa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis
  • 2
    dscf7529-2
    Opublikowano

    adelajda

    tak domowa jest najlepsza :)
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Domowa najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    musi pysznie smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    taka białą to zjem chętnie..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Mmmm domowa musi być przepyszna ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    chętnie bym zjadła takiej domowej kiełbaski,na pewno jest przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    nie ma nic lepszego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wołowo-wieprzowa jest najlepsza - też zawsze mieszam mięso.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anna300

    domowa i bez chemi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !