Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

wołowinę razem z karkówką mielę maszynką do mięsa oczka średnica 8 mm. Boczek mielę maszynką osobno oczka małe. Mięso po zmieleniu przekładam do miski dodaję otarty majeranek, zmielony pieprz, sól, czosnek przeciśnięty przez praskę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    ale samkowitości mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Poison1988

    ajjj chciałoby się takiej kiełbaski - chciało :) pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gracer

    wygląda rewelacyjnie aż bym zjadł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika58

    to jest dopiero smaczna kiełbasa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rycerz

    Ciekawy przepis
  • 2
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    tak domowa jest najlepsza :)
  • 1
    100_1099
    Opublikowano

    Mniam

    Domowa najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    musi pysznie smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    taka białą to zjem chętnie..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Mmmm domowa musi być przepyszna ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !