Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w plastry, lekko zbić, posypać solą i pieprzem. Obtoczyć w mące, przyrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Odstawić w ciepłe miejsce. Na patelnię wsypać cukier, mieszać go aż się przyrumieni, dodać 3-4 łyżki soku z brzoskwiń, sok z cytryny oraz szczyptę imbiru i ziela angielskiego. Zagotować. Do sosu włożyć kotlety i dusić 15 minut. Podawać z ryżem, nakładając na każdy stek połówki brzoskwiń.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z brzoskwinkami, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !