Sposób przygotowania

Paprykę myjemy, usuwamy nasiona, kroimy w kostę, ogórki również. Natkę siekamy. Wszystko mieszamy z mielonym mięsem. Doprawiamy do smaku kucharkiem i pieprzem ziołowym. Filety delikatnie rozbijamy, na filety nakładamy farsz. Ciasno zwijamy w roladki. każdą z osobna zawijamy w folię ( rękaw) i folię aluminiową
Wkładamy do garnka z wrzącą wodą, gotujemy 30 min an małym ogniu. Gorące odwijamy i podajemy z frytkami sórówką

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    Polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    super polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    a nie rolada straego?
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne do zestawu
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    fajne i konkretne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !