Sposób przygotowania

Masę krówkową bądź krówki rozpuszczamy na wolniutkim ogniu wraz z pozostałymi składnikami.
Gdy uzyskamy jednolitą masę wykładamy ją na wafle.
Powinno się kroić je gdy masa wystygnie.
Jednak ja kroję jak jest jeszcze ciepła.
I ledwo je pokroję to zaraz ich nie ma :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie wafle. Można do nich także dodać posiekane orzechy. Smakują wyśmienicie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ja również często takie robię ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja42

    http://hichotka.blogspot.com/2009/11/wafle-krowkowo-maslane.html - czy to Twój przepis ? Strasznie dużo \"Twoich\" przepisów widnieje w internecie na różnych stronach pod różnymi nicami...
  • 6
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Wildze że nie tylko ja lubię masę krówkow. Za dwa tygodnie zapraszam na przeczytanie fajnego przepisu z masą krówkową może będzie Ci pasował
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    Jadłam takie nieraz! Są na prawdę smaczne!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię masę korówkową, jednak nie bardzo rozumiem ten przepis...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    podoba mi się!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wafle są dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !