Sposób przygotowania

Rozbijamy jajko i roztrzepujemy je z dodatkiem przyprawy Kucharek oraz z wyciśniętym czosnkiem (można go zastąpić czosnkiem granulowanym).
Rozgrzewamy patelnię z olejem. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy zamoczone z obu stron pieczywo.
Plasterki szynki i sera kroimy w drobną kosteczkę i kładziemy na drugą stronę już opieczonego pieczywa zaraz po odwróceniu aby ser zdążył się roztopić.

I gotowe. Szybko, smacznie i tanio.

Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jadwiga18

    uwielbiam taką pzrekaske
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    musi byc pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobra kolacja gotowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    robię podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa15

    Na pewno są pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !