Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać ze skórki i pokroić w plasterki, przełożyć je do salaterki, skropić octem winnym, oprószyć solą i pieprzem. Ogórki wymieszać ze śmietaną.
Mizeria świetnie pasuje do mięs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    niesamowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    też robię mizerię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jadłem kiedyś to danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !