Sposób przygotowania

Na rozgrzanej patelni teflonowej - bez dodatku tluszczu, wiorki kokosowe posypujemy cukrem wanilinowym i zrumieniamy. Banany obieramy. Dwa z nich kroimy na drobno, zgrniatamy widelcem i wraz z jogurtem i mlekiem kokosowym, miksujemy, lub zwyczajnie mieszamy lyzka. Dodajemy ananasa wraz z syropem i dokladnie mieszamy. Jeden banan korimy w polcentymetrowej grubosci prazki i skrapiamy sokiem z cytryny. Kilka kawalków pozostawiamy do dekoracji, a reszte wrzucamy do masu jogutrowo-owocowej. Wierzch, dekoracyjnie obsypujemy uprazonymi wiorkami kokosowymi. Schladzamy w lodowce przez ok 30 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Niebo w ...............
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda interesująco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    pięknie wygląda;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Domyślam się , skąd nazwa.Tak jak Ewcia wcześniej zauważyła \"niebo w ...\"
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    tyle owoców i to tak smacznych musi niebiańsko smakowac :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !