Sposób przygotowania

Pieczarki gotować krótko (3-4 minuty) w osolonej wodzie. Osączyć na sitku. Jaja ugotować na twardo. Pora pokroić w drobną kostkę, dodać odsączony groszek. Jajka posiekać, pieczarki pokroić w ćwiartki. Całość wymieszać z majonezem, jogurtem naturalnym i posiekaną natką pietruszki, a następnie doprawić do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobra ta sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !