Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obrać ze skorupek i przekroić na pół( wzdłuż). Jajka posmarować majonezem. Ogórek kwaszony pokroić w plasterki, plasterki w ćwiartki. W każdą połówkę jajka posmarowanego majonezem włożyć po dwie ćwiartki plasterka ogórka i ozdobić kleksem z keczupu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fajne :D muszę wypróbować :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    niesamowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    fajne jaja
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pomsyłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pycha
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taka wersja jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !