Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne jajka z ogórkiem kwaszonym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 5 łyżek
keczup 2 łyżki
ogórek kwaszony 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne jajka z ogórkiem kwaszonym

Ugotowane jajka obrać ze skorupek i przekroić na pół( wzdłuż). Jajka posmarować majonezem. Ogórek kwaszony pokroić w plasterki, plasterki w ćwiartki. W każdą połówkę jajka posmarowanego majonezem włożyć po dwie ćwiartki plasterka ogórka i ozdobić kleksem z keczupu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 03.09.2013 17:43
taka wersja jest pyszna
mela25 15.07.2013 08:31
fajny pomysł
mariusz14 23.07.2012 16:36
pycha
Katarzyna/kate1980 24.03.2012 22:18
pomsyłowe
IZABELA29 29.12.2011 12:08
pycha
Barbara55 28.04.2011 16:40
fajne jaja
kielcok1 15.04.2011 19:13
dla mnie bomba
rakow2
rakow2 19.01.2011 14:13
niesamowite
Iwusia 17.12.2010 20:06
ale fajne :D muszę wypróbować :D
marta639 17.09.2010 17:03
Dobre.
bogumiła3 15.09.2010 22:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak