Sposób przygotowania

filety kroimy i na male platy, przyprawiamy, maczamy w jajku rozptrzepanym (mozna takze do jajka wsypac jakies przyprawy, wedle uznania) i nastepnie obtaczamy w bulce tartej. Smazymy na rozgrzanym oleju na patelni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Dobry pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    fajne
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    kazdy je zna ale sa pyszne
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ulubione:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !