Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety kurczaka w panierce

4.0
(22)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety piersi z kurczaka 2
Bułka tarta klasyczna Prymat 1

Przepis i sposób przygotowania na: filety kurczaka w panierce

filety kroimy i na male platy, przyprawiamy, maczamy w jajku rozptrzepanym (mozna takze do jajka wsypac jakies przyprawy, wedle uznania) i nastepnie obtaczamy w bulce tartej. Smazymy na rozgrzanym oleju na patelni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 20.11.2011 15:33
lubie
aginaa 24.09.2010 23:16
ulubione:)
aginaa 24.09.2010 23:16
kazdy je zna ale sa pyszne
alicjaja 24.09.2010 22:22
fajne
alicjaja 24.09.2010 22:22
super
alicjaja 22.09.2010 23:49
Dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak