Sposób przygotowania

Por pokroic najcieniej jak tylko mozna, w paski, zalac wrzatkiem, przykryc naczynie talerzem i parzyc przez kilkanascie minut. Ananasa, kukurydze odsaczyc z zalewy i wrzucic do misy. Jajka ugotowac na twardo, schlodzic, obrac ze skorupek i pokroic w kosteczke, nastepnie wrzucic do misy, do reszty skladników. Na koniec dodac odsaczonego z wody pora i po 3 kopiaste lyzki majonezu i jogurtu, przyprawic sola i pieprzem do smaku(ja dodalam tylko ziolowy), mozna dodac natke pietruszki. Przepis jest na mala porcje.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    To coś dla mnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    robię taką na Wielkanoc
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !