Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona pasta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak ugotowany 1 łyżka
masło 1,5 łyżki
szprotki wędzone 5 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
ser topiony 15 cheddar
rzeżucha 1 (posiekana)

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona pasta

Masło utrzeć z serkiem topionym i ugotowanym, posiekanym drobno szpinakiem. Po uzyskaniu gładkiej masy dodać posiekaną rzeżuchę i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 15.06.2012 08:34
extra
jeta72 14.04.2012 23:20
fajna
Angelika10 15.11.2011 23:58
super
Reda 27.09.2011 06:57
super przepis ,dzięki dziś to zrobie
Monika193
Monika193 27.08.2010 09:46
na pewno wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak