Sposób przygotowania

Sos pieczarkowy przyrządzić według przepisu z torebki, dodając do niego startą marchewkę i pokrojoną w małe, cienkie plasterki cukinię oraz podsmażoną na maśle cebulkę. Wszystko doprawić do smaku i gotować ok 5 min. Gotowy sos podawać z makaronem posypanym natką z pietruszki. Przepis to sposób na bardzo szybki obiad.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    wyglada genialnie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno smaczne , muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię to danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !