Sposób przygotowania

Mintaja umyć, osuszyć, przyprawić. Piec na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówkami.

Komentarze

  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam ryby, a już w ogóle smażone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wyglada
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię wszystkie rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smankowicie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ryby są zdrowe i bardzo dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotaa:)...uwielbiam rybki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    uwielbiam rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !