Składniki:
pierś z indyka | 1,2 kg |
ząbek czosnku | 3 |
sól | |
ocet | łyżeczka |
szuszone śliwki | kilka |
cebulki małe | 3 |
oliwki zielone | 2 łyżki |
kapary | łyżka |
wino białe wytrawne | kieliszek |
cukier | łyżka |
pierś z indyka | 1,2 kg |
ząbek czosnku | 3 |
sól | |
ocet | łyżeczka |
szuszone śliwki | kilka |
cebulki małe | 3 |
oliwki zielone | 2 łyżki |
kapary | łyżka |
wino białe wytrawne | kieliszek |
cukier | łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: