Sposób przygotowania

Do mielonego mięsa dodać jedną cebulę posiekaną i zrumienioną na łyżce oleju, namoczoną bułkę, jajka, rozgnieciony czosnek, 3 pieczarki utarte na tarce o grubych oczkach, sól, pieprz i magi. Wszystko dokładnie wyrabiamy. Formujemy podłużne sznycelki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni na oleju. Jedną cebulę kroimy i rumienimy na tłuszczu, dodajemy posiekane pieczarki, dusimy 7 min. Przyprawiamy solą i pieprzem. Po łyżce nakładamy na każdy sznycelek i posypujemy startym żółtym serem. Zapiekamy w mocno nagrzanym piekarniku ok 3 min.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooooooo fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Ja czasem nadziewam je serem zamiast zapiekać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !