Sposób przygotowania

ubić pianę zbiałek, do której dodajemy cukier,cukier waniliowy, alkochol i dalej ubijamy jak na bezy. Do takiej lśniącej masy dodajemy żółtka i dosypujemy stopniowo mąkę, orzechy, całość lekko mieszając pieczemy ok 30 min w temp najpierw 160 póżniej zwiększamy do 180 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    rewleacyjny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    biszkoptu orzechowego jeszcze nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Na biszkopcie orzechowym moja Mama robi tort czekoladowy- doskonały pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !