Sposób przygotowania

Utrzeć pianę z białek. Żółtka, cukier, margarynę utrzeć dodawać mąkę i olej na koniec pianę. Ciasto podzielić na 4 części. 1 zostawić. do 2 dodać mak, do 3 kakao, a do 4 kisiel. Nakładać na blaszkę po kolei i na przemian każdą część ciasta.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawie brzmi
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    fajny przepis!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    prosty i łatwy przepis, zrobię na pewno!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Czy mak parzymy?
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Ciekawie się zapowiada spróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mak jma być suchy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !