Sposób przygotowania

Ryż ugotować na półsypko z kostką rosołową. Cebulkę i boczek pokroić, zrumienić. Do ryżu dodać cebulkę, boczek, utartą marchewkę, pieprz, sól i przyprawę maggi do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Pomidory umyć, odciąć górę, wydrążyć miąższ, napełnić farszem. Wyłożyć na brytfannę, skropić olejem i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec ok 15 min w 180 stopniach. Podawać z sosem pomidorowym lub koperkowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają slicznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smakowite pomidorki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !