Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić we wrzątku. ok pół szklaneczki literatki.
Owoce mango obrać i pokroić na kawałki (odłożyć 1/4 owocu na dekorację)
Owoce dokładnie zmiksować, dodać cukier sok z cytryny i śmietanę.
Miksować jeszcze przez chwilę..
Dodać rozpuszczoną żelatynę .. dobrze wymieszać.
Rozlać do pucharków i odstawić do zastygnięcia.
Ubić śnieżkę, udekorować deserki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    z chęcią bym zjadła
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    pysznie i ciekawie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mm wspanialy!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    piękny deserek- do wyprobowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !