Sposób przygotowania

Cukinię umyć, obrać i pokroić w plastry. Do miseczki wlać kefir, dodać mąkę i szczyptę soli. Zanurzać w przygotowanym kefirze cukinię, następnie obtoczyć ją w wiórkach kokosowych wymieszanych z bułka tartą. Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać np. z dodatkiem śmietany.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Reniu cuda tutaj nam dajesz, pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wow, ale to musi być smaczne :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o, takiej nie jadłam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o, takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z kokosem nie jadłam a ta wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !