Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną piane, partiami dodac cukier puder i kisiel
ubijać jeszcze kilka minut

Piekarnik nagrzać do 140 st
na papier piekarniczy wyłożyc dwa serca lub kółka szprycą
wstawić na najniższą półkę i suszyć 50 minut
po 5 minutach obniżyć temp do 130 st
Po upływie 50 min piekarnik wyłączyć i pozostawić do ostygnięcia.
Wystudzoną beze wyjąć i delikatnie odkleić od papieru a piekarnik nagrzac jeszcze raz do 100 st
włożyć beze ponownie i wyłączyć... Po wystudzeniu piekarnika powinna być juz sucha.. udekorować dowolnie .. bitą śmietaną i galaretkami lub owocami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Cudowna!! Az oczy same sie do niej smieja...
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny pomysł nie tylko na Walentynki :-)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    no fenomenalne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Pęknie
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Piękne serducho!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    śliczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    swietnie wygląda i ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny pomysł walentynkowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    cudowna
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    o jejku.. REWELACYJNA!! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !