Sposób przygotowania

Dojrzałe akokado obrać ze skórki, wyciągnąć ze środka pestkę, miąższ rozgnieść widelcem i dodać sok z cytryny. Jajko także rozgnieść widelcem, cebulkę pokroić w drobną kostkę. Dodać serek twarożkowy, przyprawić do smaku rozgniecionym czosnkiem, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    warte wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    trzeba wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    trzeba wypróbować
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !