Sposób przygotowania

Masło, kakao, cukier puder i śmietankę włożyć do niedużego rondelka i podgrzać ciągle ucierając aż wszystkie składniki połączą się i powstanie jednolita polewa (nie dopuścić do zagotowania). Przestudzić, dodać troszkę spirytusu lub soku z cytryny i aromat. Jeszcze ciepłą oblać ciasto.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna do ciast
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    lepsza samorodna niż kupna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    do ciast w sam raz:-)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    niewątpliwie pyszna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    robię podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    też taką robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealna do ciasta.
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !