Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczna pierś z kaczki podana na sałatce z parmezanem
Kroki postępowania
Kapustę pekińską pokroić w piórka.
pierś z kaczki | 1 średnia |
tymianek | 2 gałązki |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 5 łyżek |
kapusta pekińska | 1/4 małej |
grzybki marynowane | |
buraczki marynowane | |
Musztarda francuska Prymat | 1 płaska łyżeczka |
cukier | 1/4 łyżeczki |
sok z cytryny | 0,5 łyżeczki |
parmezan starty | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: