Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Żeberka kroimy na kawałki, nacieramy czosnkiem i przyprawami i dajemy na patelnię.Ja mam beztłuszczową,ale w razie potrzeby dajemy trochę oleju.Podsmażamy z obu stron, podlewamy wodą i dusimy. Można zaprawić sos mąką,ale nie koniecznie.Podawać z ziemniakami lub chlebem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam żeberka , grillowane , do zupy i z sosem
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ZEBERKA DOBRZE PRZYZADZONE SA SMACZNE :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwa643

    tez lubię żeberka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    coś pysznego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna88

    uwielbiam zeberka a jeszcze z czosnkiem, napewno uzyje tego przepisu
  • 4
    original
    Opublikowano

    Margo1

    Ładnie wyglądają , dawno nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina_b1

    sycące danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    elżbieta20

    och te zebra uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    poezja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !