Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy wzdłuż na połówki i rozbijamy tłuczkiem. Paprykę kroimy w kostkę, natkę pietruszki i czosnek drobno siekamy. Na desce układamy plastry szynki, na nich plastry mięsa kurczaka i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Paprykę mieszamy z pietruszką, czosnkiem i łyżką oliwy. Na płaty szynki z piersią nakładamy łyżką przygotowany farsz. Całość zwijamy ciasno w roladki. Następnie je panierujemy najpierw w mące, następnie w roztrzepanym jajku, a na końcu w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanej oliwie aż się zrumienią.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę spróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    są pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !