Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z kapusty włoskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pół główki włoskiej kapusty
pół czerwonej cebuli
sól, pieprz
ogórki kiszone 4 szt.
pomidory bez skóry 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z kapusty włoskiej

1. Kapustę sparzyć gorącą wodę. Pokroić.
2. Cebulę posiekać.
3. Pomidory i ogórki pokroić.
4. Wszystkie warzywa wymieszać. Sałatkę doprawić i wymieszać ponownie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 30.08.2011 18:38
smaczna
lukoszek88 15.11.2010 19:04
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak