Sposób przygotowania

Rozpuścić margarynę, wsypać do niej mąkę i zasmażyć. Rozprowadzić zasmażkę wodą, zagotować dodać kostkę bulionową i koncentrat pomidorowy. Kiełbasę parówkową pokroić w krążki, włożyć do sosu. Zagotować. Podawać posypaną koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pychota
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię parówy
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !