Sposób przygotowania

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Na rozgrzaną patelnie położyć patelnię i obrumienić. Dodać drobno posiekaną cebulkę i tłuszcz. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Jak dobrze widzieć stare przepisy.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    a nawet z ziemniakami na szybki obiad super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    często w domu przyrządzam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    uwielbiam z kapustką zasmażaną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !