Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa podsmażana

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 30 dag
cebule 2 sztuki
masło 2 dag
olej do smażenia 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa podsmażana

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Na rozgrzaną patelnie położyć patelnię i obrumienić. Dodać drobno posiekaną cebulkę i tłuszcz. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 18.01.2012 07:52
mniam
fictor123 18.01.2012 07:52
mniam
owocówka 17.09.2011 08:21
ekstra
tomek18 28.07.2011 19:17
uwielbiam taką
marcia71 20.05.2011 20:57
uwielbiam
gosia561 08.04.2011 12:02
uwielbiam z kapustką zasmażaną
Jaheira11 25.03.2011 23:45
często w domu przyrządzam:)
berys18 09.12.2010 07:47
a nawet z ziemniakami na szybki obiad super
Małgorzata113 08.05.2010 12:43
Jak dobrze widzieć stare przepisy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak