Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z wątróbek drobiowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki drobiowe 250 dag
Grill przyprawa pikantna Prymat 1 łyżeczka
jabłko 2 szt.
pieprz do smaku
ogórki konserwowe 8 szt
cebula 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z wątróbek drobiowych

Wątróbki posypujemy przyprawą grill pikantny Prymat i pieprzem. Jabłka i cebulę kroimy w talarki. Nadziewamy na przemian wątróbkę, jabłko, wątróbkę, cebulę itd. Na końcu umieszczamy ogórki. Szaszłyki opiekamy na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 25.09.2010 12:11
pycha
tomcio 16.08.2010 20:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak