Sposób przygotowania

galaretki truskawkowe rozpuścić w 0.5 litra wody to samo zrobi z agrestowymi tylko wiśniowa/pomarańczową Przyrządzić według przepisu na opakowaniu. brytfannę wyłożyć biszkoptami a pomiędzy biszkopty wsypać kulki czekoladowe (do mleka). Kiedy galaretki ostygną 2 bite śmietany przyrządzić w 200ml mleka i zmiksować z zimnymi galaretkami truskawkowymi, wlać delikatnie do wyłożonego biszkoptami i kulkami czekoladowymi naczynia. Kolejne 2 bite śmietany przyrządzić tak samo w 200ml mleka i zmiksować z galaretkami agrestowymi wlać delikatnie na pierwszą warstwę truskawkową. Wstawić do lodówki. kiedy galaretka wiśniowa zacznie delikatnie tężec wylać ją na wierzch. Kiedy stężeje galaretka wiśniową deser jest gotowy Smacznego!!! jeśli ktoś woli inne galaretki nie ma problemu każdy lubi inną kolorystykę

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !