Sposób przygotowania

maliny i pokrojoną wanilię zalać spirytusem, zamknąć i odstawić na 2-3 tygodnie po tym czasie przecedzić i przefiltrować nalewkę przez bibułę wlać do ostudzonego spirytusu zrobionego z cukru 2 szk wody rozlać i odstawić na miesiąc

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    superowa:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    nalewki są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale chyba raczej na 1,5 litra?? Ja też robię nalewki, czy to na pewno z malin? Ma troszkę za ciemny kolor...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !